7 exerciții pentru a elimina grăsimea de pe față: departe de obrajii dolofani și bărbia dublă

369

Dacă ai bărbie dublă sau obrajii tăi sunt mai plinuți decât ți-ai dori, exercițiile pe care le sugerăm mai jos îți vor face smecheria. Acestea sunt mișcări simple de făcut cu fața pentru a o fluidiza și a elimina grăsimea.

Exercițiile provin din yoga și reprezintă cea mai rapidă și eficientă modalitate de a ne fluidiza fața care, la fel ca și alte zone ale corpului, trebuie antrenate și îngrijite.

Urmați cu atenție descrierea exercițiilor și începeți să le executați imediat pentru a obține rezultate excelente în doar câteva zile.

1. Simha mudra

Denumită și poziția leului, stimulează și tonifică mușchii feței.

Îngenuncheați pe pământ și puneți-vă palmele pe coapse. Scoateți limba și începeți să o întindeți cu forță. Pe măsură ce efectuați exercițiul, expirați.

2. Fața de pește

Dacă îți place să faci selfie-uri, probabil că ai asumat deja această poziție cu fața ta. Exercițiul pentru față de pește întinde mușchii obrajilor tăi.

Suge-ți obrajii și buzele spre interior, ca și cum ai fi un pește. Mentine aceasta pozitie cateva secunde si incearca sa zambesti. Repetați exercițiul pe parcursul zilei pentru a obține rezultate rapid.

3. Jivha Bandha

Exercițiul care este perfect pentru sculptarea feței și modelarea liniei maxilarului.

Așezați-vă pe podea și sprijiniți vârful limbii pe partea superioară a interiorului gurii. Împingeți limba în sus până când simțiți tensiune în mușchii abdomenului. Repetați acest exercițiu de patru sau cinci ori.

4. Exercițiu cu maxilarul

Un exercițiu perfect pentru a-ți modela obrajii și a reduce bărbia dublă.

Așează-te și mișcă-ți fălcile ca și cum ai mesteca cu gura închisă. Respirați pe nas în timp ce faceți exercițiul și repetați de mai multe ori.

5. Jalandhara Bandha

Acest exercițiu îți tonifică fața și slăbește mușchii maxilarului.

Stați în poziția lotus și respirați profund. Pune-ți mâinile pe genunchi, ridică-ți umerii și aplecă-te înainte. Odihnește-ți bărbia pe piept, ține-ți respirația și încearcă să te relaxezi câteva secunde, apoi repetă.

6. Tehnica apei de gură

Această tehnică tonifică obrajii și elimină bărbia dublă.

Umple-ți gura cu aer și mișcă-l dintr-o parte pe alta a gurii, ca și cum te-ai clăti cu apă de gură. Efectuați exercițiul timp de câteva secunde.

7. Rotația gâtului

Cel mai eficient exercițiu împotriva bărbiei duble, dar ajută și la întărirea mușchilor gâtului.

Așezați-vă pe pământ, îndoiți-vă capul în linie cu bărbia și întoarceți-l urmând mișcări de rotație. Țineți spatele drept în timp ce efectuați exercițiul. Repetați mișcarea capului în ambele părți.