Am pus un pahar cu apă și sare în sufragerie să verific dacă am energie rea în casă

421

Un pahar cu apă plus sare elimină energia proastă. Acasă este locul în care toată lumea se simte bine.

Este un simbol al familiei, al confortului, al căldurii, al protecției. Acasă ne simțim cel mai bine.

Acolo vrem să revenim după o zi grea, o întâlnire neplăcută sau o dispoziție proastă.

Știm că acasă putem fi liniștiți și ne odihnim atât de obligațiile noastre, cât și de ceilalți oameni. Uneori, însă, nici acasă nu ne simțim bine și chiar simțim că suntem suprasolicitați.

Acest lucru se poate datora energiei proaste care a intrat și s-a instalat în casa noastră. Problema este că se acumulează și afectează chiar și relațiile noastre cu cei dragi.

Problemele, conflictele și disputele încep să ne umple viața de zi cu zi și ne simțim din ce în ce mai epuizați și obosiți.

Dar există o modalitate ușoară de a verifica dacă există energie proastă în casa noastră și, în consecință, de a scăpa de ea. Și doar cu ajutorul unui pahar cu apă și sare.

Avem nevoie de un pahar cu apă, 1 lingură. sare de mare și 1 sticlă de oțet alb. Ceea ce ni se cere este foarte simplu.

Turnați oțetul în pahar și adăugați puțină apă. Se pune in cana si sare. Punem paharul cu otet, apa si sare in camera intr-un loc greu accesibil. O lăsăm acolo o zi.

Dacă vedem apoi că sarea plutește în apă, atunci există energie proastă și trebuie să repetăm ​​ritualul. Când sarea rămâne pe fundul cupei, atunci casa noastră este curățată

Indiferent dacă crezi în lucruri precum energia „rea” sau „negativă”, aceasta poate fi totuși prezentă în casa ta.

Acest lucru cu siguranță nu duce la evenimente și emoții bune, experții sunt convinși, în plus, energia negativă poate provoca multe lucruri ciudate să se întâmple.

Problemele cu banii, tensiunea, depresia sunt doar câteva dintre evenimentele care se pot datora prezenței energiei negative, a cărei „cantitate” o depășește pe cea a pozitivului.Uneori, aceste energii intră în casele noastre fără vina noastră – membrii familiei, vecinii sau oaspeții ne pot „aduce” fără să vrea și ne pot afecta starea de spirit și bunăstarea. Ca urmare, vă puteți simți neliniștit și deprimat.