Apa „Fat Flush”: cum se prepară băutura care elimină grăsimea și reduce talia

446

Apa nu este o soluție miracolă și nici un supliment magic pentru cei care țin dietă pentru a pierde în greutate, dar este necesar să curățăm organismul de toxine și alte elemente nedorite care se acumulează în corpul nostru.

Apa îndeplinește și o funcție principală în eliminarea excesului de grăsime. Deșeurile generate de descompunerea grăsimilor sunt eliminate din organism prin apă, care transportă aceste toxine până în vezică, pentru a fi apoi expulzată prin pipi.

fat-flushA antrenor personal din SUA, Kim Lyons, a devenit faimoasă după ce și-a împărtășit secretul pentru a pierde în greutate după participarea ei la emisiunea TV „The Biggest Loser”. Această rețetă face parte din programul ei de 10 zile pentru a arde grăsimile și a-ți transforma corpul. Sute de clienți au fost mulțumiți de această metodă, de ce să nu o încercați?

Cum se prepară apa care elimină excesul de grăsime
Pentru a-ți curăța corpul, această rețetă de apă pentru arderea grăsimilor de 10 zile este foarte simplă: ai nevoie doar de 5 ingrediente disponibile în toate supermarketurile.
Doi litri de apă, o felie de grepfrut, o jumătate de castravete feliat, o mandarină feliată, o portocală feliată, 12 frunze de mentă.

Spălați bine ingredientele înainte de a le adăuga în apă. Se amestecă totul într-un recipient, se ține la frigider și se bea de mai multe ori pe zi. Trebuie să fie singura băutură pe care o consumi. Eliminați sifonul sau cafeaua.
Bea cel puțin trei pahare pe zi, de preferință înainte de mese, timp de cel puțin 10 zile.

Cum funcționează „fat flush”?
Pe langa apa, vehiculul principal pentru eliminarea toxinelor din organism, castravetele te ajuta sa te simti satul (limitand astfel foamea), elimina celulele adipoase prezente in organism si actioneaza ca un diuretic natural (ceea ce inseamna mai putina balonare si retentie de lichide).

Grapefruitul ajută la transformarea grăsimilor în combustibil. Portocala are proprietati antioxidante si este alcalina, ajutand astfel la purificarea sangelui. Mandarina crește sensibilitatea la insulină și echilibrează glicemia. Scopul in schimb, pe langa faptul ca este racoritor, potoleste pofta de mancare si stimuleaza digestia.