Băutura care deblochează arterele înfundate si elimina colesterolul

156

Ați fost diagnosticat cu blocaj arterial sau vă este frică să nu vă îmbolnăviți? Sucul simplu pe care îl vom descrie în acest articol este potrivit pentru tine.

Cercetări recente publicate în „Atherosclerosis Journal” au arătat că extractul de rodie poate trata și preveni bolile subiacente ale sistemului cardiovascular, care duc la atacuri de cord și la operații de bypass.

Sucul de rodie este disponibil pe tot parcursul anului, iar atât pulpa, cât și sucul acestui fruct conțin substanțe nutritive care au efecte benefice asupra inimii și longevității sale.

Beneficiile rodiei în ceea ce privește bolile cardiovasculare sunt multe: este antiinflamatoare, reduce tensiunea arterială și acționează ca un antioxidant.

Acest fruct este de fapt bogat în antioxidanți precum polifenoli și vitamina C, a căror deficiență este principala cauză a bolilor cardiovasculare.

Rodia are și proprietăți antiinflamatorii și poate fi folosită pentru a trata arterioscleroza: 60 ml de suc de rodie pe zi, timp de un an, pot scădea leziunile aterosclerotice cu 35% în mărime și pot crește activitatea antioxidantă din sânge cu 130%.

Adaugă suc de rodie în dieta ta zilnică pentru o inimă și artere sănătoase.