Cum să prepari o mască de albuș de ou pentru a-ți întineri mâinile cu 15 ani

549

Imediat dupa fata, mainile sunt partea a corpului care ne dezvaluie prima varsta. Mâinile și ridurile apar pe mâini mai devreme decât în ​​alte părți ale corpului, deoarece sunt mai expuse agenților externi.

Există multe cauze care provoacă apariția petelor pe piele, precum îmbătrânirea, expunerea la soare sau utilizarea prelungită a substanțelor chimice.

Oricare ar fi cauza petelor de pe mâini, în acest articol vă sugerăm o rețetă pentru a scăpa de ele și a vă întineri mâinile.

Albusul de ou, ingredientul principal al acestei masti DIY, este foarte eficient in reducerea petelor de pe piele, precum si in imbunatatirea flexibilitatii si prin urmare in reducerea ridurilor.

Pentru a pregăti masca de albuș de ou pentru a vă întineri mâinile aveți nevoie de:

albus de ou un ou
1 lingurita de ulei de masline
Bate albusul pentru cateva secunde, apoi adauga uleiul de masline si amesteca in continuare pana se integreaza ingredientele.

Aplicați pe mâini făcând masaje ușoare, apoi lăsați-l să se odihnească câteva minute. La final, clătește-ți mâinile cu multă apă și aplică crema hidratantă preferată.

Repetați aplicarea măștii de albuș de ou pentru a vă întineri mâinile de cel puțin 2 ori pe săptămână și nu uitați să aplicați o cremă de protecție solară pentru a vă proteja pielea.

Albusul de ou este compus din apa si proteine, cum ar fi albumine, mucoproteine ​​si globuline. Acestea din urmă fac din acest ingredient un aliat excelent pentru hidratarea pielii și „întinderea” acesteia.

Uleiul de măsline este hidratant și conține antioxidanți care pot preveni îmbătrânirea prematură.