Cum se prepară alcoolul de rozmarin pentru a scăpa de celulită într-o 1 săptămână

462

Celulita este o problemă estetică care afectează milioane de oameni din întreaga lume. Este o alterare a pielii care se declanșează din cauza inflamației țesuturilor moi, cauzată la rândul său de dificultăți ale sistemului circulator sau limfatic.

Vă propunem mai jos un excelent remediu natural împotriva celulitei, pe care îl puteți pregăti acasă și care reprezintă o alternativă excelentă la cremele și alte produse cosmetice care, deși sunt scumpe, de multe ori nu sunt foarte eficiente. Remediul, desigur, nu va face minuni și nu va putea elimina complet celulita dacă nu este însoțit de o schimbare a dietei și a stilului de viață.

Este alcool de rozmarin, un tonic natural cu proprietăți antiinflamatoare și relaxante, care îmbunătățește circulația, favorizează eliminarea lichidelor și tratează celulita.

Ingrediente alcool de rozmarin: 1 mână de ramuri proaspete de rozmarin (cu frunze și flori), 150 ml alcool 96° și un borcan de sticlă.

Puneți rozmarinul în borcan, apoi umpleți-l cu alcool și păstrați-l într-un loc răcoros și întunecat timp de 15 zile. După timpul prestabilit, se filtrează alcoolul de rozmarin și se păstrează partea lichidă.

După exfolierea pielii, aplicați puțin alcool de rozmarin folosind bile de bumbac. Se lasa sa actioneze 15 minute, apoi se clateste cu multa apa rece. Aplicați de 3 ori pe săptămână.