Curăță colonul, hrănește creierul, desfundă vasele de sânge – Apă cu semințe de floarea-soarelui

3020

În afară de faptul că desfundă vasele de sânge, curăță colonul și hrănește creierul, dacă folosești cantitatea potrivită, apa cu semințe de floarea-soarelui ajută și la reducerea cantității de colesterol din sânge. Întărește sistemul imunitar și previne anumite forme de cancer. Grație tuturor elementelor pe care le au aceste semințe, putem beneficia de un sistem muscular sănătos și puternic. Mai mult, te scapă și se inflamații.

Mod de preparare

Pentru a pregăti acest amestec, ai nevoie de 1 cană mai mică de semințe crude și de 500 ml de apă. Toarnă apa fiartă peste semințe și lasă amestecul la infuzat timp de 2 ore, sub capac. Ulterior, filtrează și transferă lichidul într-o sticlă de culoare închisă.

Bea în fiecare dimineață pe stomacul gol câte 1 cană din acest ceai pentru a te bucura de toate efectele pozitive. Poți consuma acest ceai în caz de probleme cu circulația sângelui, de oboseală constantă, în cad de sindromul membrelor neliniștite sau dacă ai membrele reci.

Poți trata și osteoporoza întrucât conține foarte mult calciu, fosfor, magneziu iar combinația de minerale va întări sistemul osos. Vitamina E din conținutul acestui ceai va ameliora durerile de la nivelul articulațiilor.

Manganul din compoziție tratează sau previne, de asemenea, osteoporoza. Magneziul, pe de altă parte, este un aliat puternic pentru un sistem nervos sănătos astfel că acest ceai se recomandă și pentru stări repetate de nervozitate.

Mai mult, nu vei mai avea nici dureri de cap și te vei simți chiar mai relaxat. Cuprul din aceste semințe vine în ajutorul părului și-l face mai des și mai puternic, iar vitamina E oferă strălucire tenului și împiedică razele ultraviolet să o afecteze, ține și ridurile departe.