Depunerile de sare din organism dispar într-o săptămână prin consumul de ceai

361

Problema depunerii de sare afectează de obicei femeile mai mult decât bărbații. Apar din cauza unor inflamații sau de la purtarea pantofilor incomozi, strâmți.

Bursita nu este întotdeauna dureroasă, dar încă îți poate afecta calitatea vieții. Pe lângă faptul că nu este plăcut din punct de vedere estetic, găsirea pantofilor potriviți poate fi o sarcină dificilă pentru tine.

Desigur, bursita poate fi tratată chirurgical, dar pentru a nu trece sub cuțit, puteți încerca remedii naturiste. Următorul remediu va elimina depozitele de sare și va restabili sănătatea articulațiilor.

Ceaiul din frunze de dafin este salvarea!
Adăugați o lingură de frunze zdrobite la 300 ml. apă. Se fierbe 5 minute, apoi se toarnă într-un termos. Lasă peste noapte. Se strecoară lichidul dimineața.

Bea cu înghițituri mici pe tot parcursul zilei. Este foarte important să nu bei deodată. Durata tratamentului este de 7 zile. Ceaiul se face în fiecare zi. Repetați tratamentul după o săptămână.

Frecvența urinării este probabil să crească, indicând faptul că sarea din corpul tău se dizolvă, stimulând astfel vezica urinară.

În doar zece zile de utilizare, vei putea observa primele îmbunătățiri vizibile. În plus, te vei simți mult mai bine, durerile din articulații vor dispărea.

Bursita va dispărea complet dacă veți folosi acest remediu natural timp de 2 luni.

Bea ceai din frunze de dafin – vei uita de depozitele de sare din organism și vei scăpa de bursită