Dieta cu pătrunjel este cea mai bună! – Am început luni, aveam 72 de kg, iar duminică am ajuns la 68 de kg.

316

Cu toţii ne dorim să slăbim frumos, repede, ieftin şi de ce nu, cu cât mai puţine eforturi, însă o aşa dietă nu există, iar pentru a obţine rezultate pe acest segment, sigur trebuie să renunţăm la multele sau puţinele obiceiuri pe care le avem, mai ales când vine vorba despre alimentaţie.

Este adevărat faptul că sunt foarte multe reţete de diete miraculoase, însă niciuna nu ne arată faptul că putem mânca orice sau oricât, fapt pentru care plecăm de la început cu gândul că, dacă dorim să scăpăm de kilogramele în plus, va trebui să facem eforturi atât culinare, cât şi fizice.

Următoarea dietă este bazată pe banalul pătrunjel, este simplă, ieftină şi uşor de introdus în meniul nostru. Durează o săptămână, timp în care vom slăbi 3-4 kg., sănătos şi foarte uşor.

Reţeta este bazată pe o salată cu efecte benefice pentru sănătate, dar şi pentru silueta noastră. Consumat în salată, pătrunjelul contribuie substanţial la reducerea greutăţii corporale, fără a dezechilibra raportul de vitamine din organism.

Frunzele pătrunjelului au în compoziţia lor de trei ori mai multă vitamina C decât portocalele şi ceva mai mult de două ori și jumătate ca lămâile.

Această salată cu pătrunjel ajută eficient la arderea caloriilor şi alimentează organismul cu multe vitamine şi minerale.

CUM PREPARĂM SALATA DE PĂTRUNJEL
Ingrediente:
 5 legături de pătrunjel verde,
 6-7 frunze de salată verde,
 1 roşie,
 o jumătate de lămâie,
 o lingură ulei de măsline.

Preparare: Vom spăla toate ingredientele foarte bine, vom toca roşia cuburi, pătrunjelul tocat fin şi frunzele de salată. Vom adăuga zeama de la lămâie şi uleiul de măsline.

DIETA CU SALATĂ DE PĂTRUNJEL
Pentru micul dejun – vom consuma 100 gr. de brânză, 1 pahar cu suc natural de portocale sau o banană.

Pentru prânz – vom consuma timp de o săptămână salată de pătrunjel cu 100 gr. de carne slabă la grătar

Pentru cină – vom consuma legume fierte: ţelină, morcovi, fasole păstăi, dovlecel, fără a se pune problema gramajului.

Între mese – vom putea consuma un iaurt mic cu fructe proaspete, ceai, o cafea, dar fără zahăr şi bineînţeles, cei 2 litri de apă care sunt obligatorii.

După o săptămână veţi fi uimiţi de eficienţa acestei diete, care vă va convinge să continuați. Multă sănătate!