Dragă femeie, niciodată nu fă compromisuri cu tine, de dragul unui bărbat

4490

Dragă femeie, ești demnă de tandrețe

Ești demnă de mâinile celui care te vor ține cu atenție, dar totodată te inspiră și îți dă putere. Merită să fii apreciată, să fii considerată un miracol.

Dragă femeie, ești demnă de un bărbat care va fi mereu acolo

Și nu ca să-ți dea totul, ci să te ajute să realizezi tot ceea ce dorești. Ești demnă de un partener care te va ajuta să crești și nu te va distruge. Ești demnă de un om care te va ridica atunci când vei cădea.

Dragă femeie, ești demnă de dragoste

Ești demnă de bunătate și grijă, de ochii care te privesc cu admirație și mintea celui care vrea să te cunoască. Ești demnă de o voce care nu te umilește, chiar și atunci când nu este de acord cu tine.

Dragă femeie, meriți să fii apreciată

Meriți să fii observată. Meriți să fii respectată și ascultată, chiar și atunci când răspunsul tău este nu.

Dragă femeie, ești demnă de ceea ce aduci în această lume: pasiune, iubire, forță și grijă. Ești demnă de un om care va înțelege dorințele inimii tale. Ești demnă de un om care nu-ți va cere să te schimbi pentru a te potrivi idealului său, care va crește și se va dezvolta alături de tine.

Ești demnă de un bărbat care nu îți va cere să faci compromisuri cu personalitatea ta, mai ales dacă tu însuți ești mulțumită de toate în tine.

Dragă femeie, nu te lăsa niciodată să te îndoiești sau să te distrugi de dragul unui bărbat care nu înțelege cât de mult valorezi.

Nu confunda iubirea cu dorințele egoiste, cu dorința altcuiva de a te folosi.

Nu confunda iubirea cu egoismul altcuiva.

Un bărbat care te iubește nu va păși niciodată peste tine. El nu-ți va slăbi lumina, nu-ți va cere să te schimbi, nu va răni în numele iubirii. Un bărbat care te iubește te va respecta, nu îți va ignora dorințele, nu te va pune într-o situație în care ești inconfortabilă sau chiar nesigură.

Un bărbat care te iubește nu te va face să simți că trebuie să faci compromisuri cu tine însuți pentru a fi cu el. Pentru că nu este dragoste, este o manipulare.

Ascultă, iubirea nu este o lecție. Dragostea nu înseamnă să schimbi pe cineva pentru tine. Dragostea nu înseamnă a supăra sentimentele cuiva, nu înseamnă a răni pe cineva pentru a-l îmbunătăți pe celălalt.

Dragostea există ca să-ți dai seama cine ești, ca persoană, alături de altcineva. Aceasta este pasiune și încurajare. Aceasta este o îngrijorare sinceră, chiar și în momentele de haos complet în viață. Dragostea este să vezi și să crezi în ceea ce este mai bun în cineva, înseamnă să încerci să fiți mai buni împreună și unul pentru celălalt. Iubirea este în greșeli și frumusețe. Asta înseamnă să-i oferi cuiva inima ta și să ai încredere că o va proteja, așa cum faci și tu cu inima sa.

Dragostea nu este ușoară, dar nu ar trebui să te distrugă. Nu ar trebui să fie un loc nesigur în care să te pierzi pentru a te îndoi sub dorințele și capriciile cuiva.

Dragă femeie, încetează să te adaptezi bărbaților care nu sunt demni de tine. Te rog, încetează să te schimbi pentru a fi ceea ce nu ai nevoie.

Te rog să încetezi să-ți spui că aceasta este dragoste, pentru că nu este așa.

Dragă femeie, să știi că persoana cu care ar trebui să fii te va ridica, nu te va coborî, te va inspira, nu te va umili. El va trezi putere în tine, nu te va slăbi cu vorbe și fapte. El va face compromisuri împreună cu tine și nu va cere să te schimbi dincolo de recunoaștere.

Dragă femeie, dacă simți o presiune similară, găsește puterea să pleci. Găsește puterea să știi cine ești și ce meriți cu adevărat. Să știi că aceasta nu este dragoste.

Dragă femeie, nu fă compromisuri cu tine însuți, de dragul unui bărbat. Și prețuiește-te suficient pentru a nu te mulțumi cu mai puțin decât iubirea pe care o meriți.