12 alimente pe care le poți mânca când și cât vrei

406

 

Schimbarea obiceiurilor alimentare poate fi foarte dificilă și, deși este adesea sfătuit să consumați mai multe legume, deoarece cresc senzația de sațietate, acest lucru s-ar putea să nu fie întotdeauna adevărat.

Dacă încerci să menții o dietă sănătoasă, dar îți este în mod constant foame, cele 12 alimente pe care le sugerăm mai jos pot fi pentru tine.

Varză. 70 de grame de varză au doar 30 de calorii. Bogata in fibre si proteine, varza varza contine si doze mari de folati.

rosii. Unul de mărime medie conține aproximativ 25 de calorii. În plus, roșiile sunt bogate în vitamina B2, potasiu și fibre.

Țelină. Bogată în potasiu, acid folic și fibre, această legumă este formată în mare parte din apă, deci are un conținut foarte scăzut de calorii.

Grapefruit. Conține multe fibre și ne face să ne simțim plini timp de multe ore. O jumătate de grapefruit conține aproximativ 50 de calorii.

Afine. Versatile și gustoase, afinele nu au un conținut foarte scăzut de calorii, dar sunt foarte bogate în fibre și antioxidanți. Luați-le la micul dejun.

Castraveți. Bogate în apă și sărace în calorii, sunt versatile și gustoase mai ales dacă sunt organice și sunt consumate cu coajă.

Brocoli. Sunt sărace în calorii, dar bogate în fibre, vitamine și minerale și oferă zeci de beneficii pentru sănătate.

Salată verde. Conține aproximativ 20 de calorii per porție și poți mânca cât vrei.

Mure. Ele favorizează digestia și îmbunătățesc aspectul pielii. O mână de mure conține aproximativ 60 de calorii.

Căpșune. O porție de căpșuni conține mai multă vitamina C decât portocalele. În plus, sunt foarte bogate în potasiu și fibre.

Conopidă. Unul întreg conține aproximativ 200 de calorii, dar este foarte bogat în fibre, vitamina C și acid folic.

Ierburi și condimente. Caloriile acestor ingrediente naturale sunt aproape nule, dar sunt un concentrat de nutrienți și beneficii pentru sănătate.

 

 

 

 

Important: Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru problemele fizice, pentru care este necesar un sfat medical. În cazul în care decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, acesta nu își asumă responsabilitatea. Intenția site-ului este de a fi ilustrativă, nu exortativă sau didactică.