Acidul lauric din uleiul de cocos este „otrava” pentru celule canceroase! Ucide peste 90 % din celulele cancerului

254

Cel mai recent studiu de laborator a aratat ca acidul lauric poate ucide mai mult de 93% din celulele cancerului de colon (Caco-2), in maxim 48 de ore dupa tratament.

Trebuie avut in vedere faptul ca acidul lauric din uleiul de cocos a avut o concentaratie de 50 % din uleiul de cocos.

Ceea ce este mai interesant este faptul ca acidul lauric este de fapt „otrava” celulelor canceroase. Acesta declanseaza un stres oxidativ profund si simultan, scazand nivelul de glutation din celule – care este de fapt de ceea ce celulele canceroase au nevoie pentru a se proteja impotriva stresului oxidativ crescut.

Cele mai recente studii au confirmat potentialul anti-cancer al uleiului din nuca de cocos, dar un numar mare de incercari medicale au stabilit beneficiile sale de sanatate cu mult timp in urma.

Aplicarea de ulei din nuca de cocos este un mod natural de a ucide o varietate de virusi, bacterii, ciuperci si paraziti.

Uleiul din nuca de cocos imbunatateste digestia, stimuleaza metabolismul ficatului si reduce inflamatiile.

Atunci cand este aplicat pe piele, acesta contribuie la curatarea pielii, accelerand procesul de vindecare a ranilor.

Aceste fapte implica faptul ca oamenii pot avea nevoie, in mod natural, mai mare pentru acest acid gras.

Trebuie avut in vedere faptul ca aceste rezultate nu inseamna neaparat ca nuca de cocos este leacul pentru cancer. Acesta este doar unul dintre mai multe moduri naturale pentru a lupta impotriva lui.

Cel mai important lucru este sa realizam ca prin cercetarea si schimbul de informatii utile cu altii ne putem creste posibilitatea de a gasi cure si a masuri preventive.

Mai mult decat atat, trebuie sa credem ca Mama Natura este prietena noastra, si sa incepem sa ne folosim de ajutorul ei, in loc sa ne dam vietile noastre in mainile medicinei conventionale.