Combinația magică: asta se întâmplă când combini mierea și scorțișoara

407

Următoarea rețetă nu este cunoscută pe scară largă, dar este o binefacere pentru diferite tipuri de boli. Combinația de miere și scorțișoară este un remediu natural excelent.

Reduce colesterolul, previne atacurile de cord, promovează respirația și efortul fizic. Mierea este singurul aliment din lume fără termen de valabilitate.

Iată toate beneficiile pentru sănătate ale combinării mierii cu scorțișoară:

Boli de inimă: Se amestecă o linguriță de miere cu o jumătate de linguriță de scorțișoară și se consumă zilnic. Această combinație reduce colesterolul, previne atacurile de cord și întărește sănătatea inimii.
Artrita: Persoanele care sufera de artrita ar trebui sa consume o bautura facuta amestecand o cana de apa fierbinte cu doua linguri de miere si o lingura de scortisoara. Băutura trebuie consumată în fiecare zi dimineața și seara.
Inflamația vezicii urinare: Această boală neplăcută poate fi tratată cu două linguri de scorțișoară și una de miere dizolvată într-o cană de apă caldă. Această combinație este capabilă să distrugă bacteriile prezente în vezică.
Colesterol: Se dizolvă două linguri de miere și trei de scorțișoară într-o jumătate de litru de apă: această băutură va ajuta la reducerea colesterolului ridicat.
Răceli: Un praf de scorțișoară și o lingură de miere, atunci când sunt amestecate, sunt un avantaj împotriva răcelilor.