SUA, proces pentru China – COVID-19, ARMĂ biologică împotriva omenirii – DAUNE și acuzații GRAVE

4234

China este dată în judecată de SUA pentru răspândirea noului COVID-19. Autoritățile cer daune uriașe și fac acuzații grave.

Potrivit Forbes, SUA a intentat proces împotriva Chinei pentru răspândirea noului coronavirus.

Avocatul american Larry Klayman și grupul său de avocatură Freedom Watch, împreună cu compania Buzz Photos (Texas), au intentat un proces împotriva guvernului chinez, armatei chineze, institutului de virologie Wuhan, directorului Institutului de Virologie Wuhan, Shi Zhengli, și generalului major al armatei chineze, Chen Wei.

Despăgubiri uriașe. Armă biologică împotriva omenirii

În plus, SUA solicită despăgubiri de 20.000 de miliarde de dolari, susținând că noul COVID-19 este rezultatul unei arme biologice pregătite de autoritățile chineze, împotriva omenirii, scrie forbes.ro.

Ba mai mult, China este acuzată că ar fi generat numărul de morți ai pandemiei, ar fi furnizat sprijin material teroriștilor și ar fi conspirat pentru a provoca răni și moartea cetățenilor americani.

Autoritățile americane susțin că virusul a fost scăpat de la Institutul de Virologie Wuhan și că a fost „proiectat” de China pentru a ucide populațiile în masă.