Cum să inhalați sarea de Himalaya pentru a elimina mucusul, bacteriile și toxinele din plămâni

24

Sarea de Himalaya este o sare naturală care este o sursă foarte bogată de aproximativ 80 de elemente naturale și minerale găsite în corpul uman, care sunt esențiale pentru sănătatea noastră generală. Mineralele din această sare sunt în stare ionică, ceea ce înseamnă că sunt suficient de mici pentru a fi absorbite de organism.

Populațiile din Europa de Est au exploatat proprietățile terapeutice ale sării de secole, iar grecii antici foloseau haloterapie, adică terapia cu sare, ca tratament al problemelor respiratorii.

Sarea are puternice proprietăți antibacteriene, antifungice și antimicrobiene, motiv pentru care este foarte eficientă pentru tratarea bolilor respiratorii precum astmul, alergiile, febra și congestia.

Pentru a vă bucura de beneficiile sării de Himalaya, este posibil să o inhalăm, iar pentru a face acest lucru avem nevoie de un inhalator special care funcționează de obicei uscat, adică fără a fi nevoie să adăugați apă.

Puneți pur și simplu pietrele de sare de Himalaya în inhalator și începeți să o inhalați în timp ce respirați normal. Găsiți inhalatorul în cele mai bine aprovizionate farmacii.

Mineralele din sare vor fi absorbite de organism și transportate în sânge. Acest lucru va ajuta la ameliorarea inflamației din plămâni și la tratarea diferitelor afecțiuni respiratorii.