Cum să scapi de petele și ridurile de pe piele în cel mai scurt timp

198

Mâinile sunt printre primele părți ale corpului nostru care suferă de simptomele îmbătrânirii. Parțial pentru că sunt mereu în contact cu agenți externi și parțial pentru că sunt printre cele mai vizibile părți ale corpului nostru, este foarte important să ai mâini sănătoase și bine îngrijite și vom explica mai jos cum să o faci.

Cremă de protecție solară. Petele de piele cauzate de expunerea prelungită la soare apar în principal pe mâini. Pentru a le proteja, folosește o cremă de protecție solară îmbogățită cu zinc, aplicând-o în fiecare dimineață și pe tot parcursul zilei dacă te speli des pe mâini.

Biotina. O doză de 2500 mcg din acest supliment ne poate ajuta să avem unghii mai puternice. Biotina crește producția de keratina, esențială pentru unghii și păr. Consultați un medic înainte de a lua orice suplimente.

Retinol. Dacă pe mâini se formează riduri, o cremă pe bază de retinol ne poate ajuta să le întârziem apariția. Acest compus crește producția de colagen, care este esențial pentru piele.